Over ons

Welkom bij Sedumplus

De gezichten achter Sedumplus

Passie voor groen

Wij, Robert & Marjo Martens hebben beide een passie voor groen. Samen zijn wij in 2001 gestart met Boomkwekerij Martens.  Vier jaar geleden ging het roer om en er ontstond een nieuwe kwekerij SEDUMPLUS, onderdeel van Martens Groen. Duurzaam en biologische Sedum producten telen met een groene achtergrond.

Met onze manier van ondernemen geven we ook andere mensen in de maatschappij een kans. Mede door het behalen van mijn instructeursdiploma zijn wij gaan samen werken met onderwijs, gemeentes en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Aandacht voor mens & natuur

“Mens en natuur moeten met elkaar verbonden blijven om een gezonde lucht en een aangenaam leefklimaat te kunnen realiseren en te behouden. De thema’s ecologisch evenwicht, energiebesparing, waterretentie en biodiversiteit staan hoog bij mij in het vaandel”.

Partner van NL Greenlabel

Door de schaarse ruimte in Nederland zullen wij als burger steeds meer groen gaan inzetten. Denk bijvoorbeeld aan groen in de tuin of op gebouwen. Op deze plekken zorgt groen voor een duurzame wijze van verkoeling en isolatie, wat een positieve bijdrage levert aan ons klimaat.

Wij van Sedumplus zijn partner van NL Greenlabel om samen te werken aan een meetbare duurzame leefomgeving. Voor nu én in de toekomst voor onze kinderen. Onze passie voor groen willen we dan ook graag overbrengen op de volgende generaties. Dit doen wij door de samenwerking op te zoeken met scholen, bedrijven, gemeentes en instellingen. Daarnaast bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om een zich zelf te kunnen ontwikkelen en op deze manier betekenis te geven voor onze duurzame geteelde producten.

Klik op het certificaat om een uitvergroting te bekijken.

 

Over Sedumplus

Locatie kwekerij

Sedumplus
onderdeel van Martens Groen
Hazenkampweg 15b
5964 PE Meterik, Noord Limburg

 

Partner van